178 ₴/ящик
Мінімальне замовлення — 5 ящиків
Цукрова пудра дрібнодисперсного помелу, без крохмалю.
Цукрова пудра «Банзай» використовується в кондитерській промисловості, для домашньої випічки десертів, тортів, для оформлення кондитерських виробів, наприклад, ідеально підійде для Айсінг, глазурі, мастики, макаронс.
Склад: цукор другої категорії з коренеплодів цукрового буряка. Продукт зроблений за ДСТУ.
Пакування: 4 кг (200 г * 20 шт)
Виробництво Україна.
Основні | |
---|---|
Виробник | Віко-Банзай |
Країна виробник | Україна |
Вага | 200 г |
Тип цукру | Буряковий |
Упаковка | Пакет |
Форма випуску | Цукровий пісок |